fbpx
Back To Top

Vores kompetencer

Republica er et marketingbureau, der gør en positiv forskel.
Vi gør det ved at hjælpe vores kunder med at identificere og aktivere det, som gør dem unikke og meningsfulde i deres omverden.
Vi tror nemlig på, at fremtiden tilhører de virksomheder og brands, der formår at omsætte deres produkter, løsninger og services til reelle fordele, der både giver god mening og skaber forretningsmæssige resultater.

Viden, der gør klog.

Vil man gøre en positiv forskel i sin omverden, kræver det, at man løfter blikket fra sig selv, og gør sig umage med at forstå, hvad andre motiveres af.

Det kan man gøre ved at lytte, observere og spørge. Og ved at analysere facts, data og adfærd. Det er i hvert fald det, vi gør. Og det giver fundamentet for den viden, som succes er bygget på.

Services: målgruppeanalyser, adfærdspsykologiske studier, trendsstudier, markedsanalyser, produktanalyser

Strategi, der giver mening.

Brands der gør en forskel, skaber ikke deres succes tilfældigt. Det kræver en fokuseret strategi og en sammenhængskraft i det man står for, det man siger og det man gør.

Vi hjælper vores kunder med at udvikle vindende strategier. Kort og godt. Og med at finde ud af, hvordan det hele forenes, når forretningsmæssig succes og mening går hånd i hånd.

Services: brand positionering og platform, brand- og marketingstrategi, kreativ strategi, brand hierarki og portefølje, digital og social strategi.

Kreativitet, der virker.

Kreativitet er nøglen, der frigør det fulde potentiale i en strategi. God kreativitet kan få strategi til at leve, og er det grundstof, som kan engagere, motivere og påvirke folks adfærd.

Vi udvikler kreative ideer og løsninger, som hjælper vores kunder til at gøre en forskel for deres kunder. På den måde skaber vi kommunikation, som skærer igennem støjen og skaber stærke resultater.

Services: Kampagneuniverser, design, visuel identitet, digital og social content, POS, redaktionelt indhold og eksperimental.

Eksekvering, der kører og kører…

Eksekvering handler om at virkeliggøre sin strategi og kreative løsninger. For det er så ærgerligt, når gode ting aldrig kommer op af skuffen.

Vi hjælper vores kunder med en helt igennem effektiv og smidig eksekveringsmaskine. Det sker både data-intelligent og tit automatiseret på tværs af formater og medier, online og offline. For os (og mange kunder) er det den del af processen, der ”bare” skal virke, og virke til punkt og prikke. Så det gør vi os umage for, at den gør.

Services: Marketing Automation, International marketing produktion, online distribution, community management, data science og AI.

Kontakt os

Vallensbæk Torvevej 9
DK-2620 Albertslund