fbpx
Back To Top

Vi vil gøre en forskel

Vi mener det alvorligt, når vi siger, at vi vil hjælpe vores kunder med at gøre en positiv forskel for dem selv og den omverden, de er en del af. Men vi er samtidig bevidste om, at det kræver langt mere end den gode intention, hvis man vil lykkes i praksis. Man skal turde gøre holdning til handling og ikke mindst have evnen til at skabe løsninger, som kan lidt mere. Samtidig skal man forstå, hvordan kommercielle mål ikke er modstridende med meningsfuldhed. Det er i virkeligheden to sider af samme sag.
For os er tilgangen heldigvis ikke ny. Vi er etableret på ryggen af en grundfilosofi, der handler om at gøre gavn og skabe værdi for en bredere kreds end kun sig selv. Det har præget vores tankesæt og arbejdsgange gennem de seneste 60 år – og har lagt grunden for hundredevis af stærke kommunikationsløsninger for succesfulde brands. Den dag i dag, lever filosofien forsat hos os i bedste velgående.
Nysgerrig på hvad det betyder i praksis, og hvordan man gør? Du kan få et lille indblik i vores tankesæt nedenfor.

Uformelt generøse

Skal man have det bedste frem i andre, skal man give lidt ekstra af sig selv. Det tror vi også på, når vi arbejder med vores kunder. Og faktisk har vi slet ikke noget imod det – tværtimod. Vi har en hel del at byde ind med, og gør det gerne. Vi ved nemlig, at det gør vores relationer og løsninger endnu bedre.

Forfriskende ærlige

Når alt kommer til alt, bliver det hele meget nemmere, hvis man tør stille spørgsmål og siger tingene lige ud. For hvis noget virker forkert, er det ofte fordi, at der er noget galt. Kald os bare modige, men vi er ikke bange for at råbe op, hvis noget er uklart, eller der er behov for nyt syn på sagen. Selvfølgelig med respekt for, hvornår tiden er inde til det ene eller andet.

Realistisk indlevende

Det er ikke altid let at være kunde. Vi ved alt om den virkelighed, der findes når alle de gode tanker skal føres ud i praksis. Og det tænker vi faktisk allerede på, når vi designer vores løsninger. Derfor tilstræber vi altid at være ambitiøse og realistiske på samme tid.

Umætteligt nysgerrige

Det er fantastisk at leve i en verden med en vis grad af uforudsigelighed. For på trods af alle de fine – kunstige eller ægte – muligheder for at få mere viden, må vi konstatere at mennesker altid formår at overraske i måden, de tænker og agerer på. Det synes vi er ret interessant, og vi bliver aldrig færdige med at søge nye indsigter og finde bedre løsninger for vores kunder. For hvad nu hvis, at der fandtes en ny og bedre vej, end den man plejer at tage…

Ambitiøst fremsynede

Nogle gange er et quick fix lige præcis det, der er brug for. Men vi ved også, at gode ting ofte tager tid. Det er derfor, at vi tænker lidt ud over næste kvartal, når vi hjælper vores kunder med deres løsninger. De skulle jo også gerne være her på lidt længere sigt.

Ivrigt arbejdsomme

Vi har nogle gange mødt verdens bedst bevarede hemmelighed. Den der idé eller historie, der er genial og som alle har brug for at kende. Men som aldrig er kommet videre end til skuffen. Det synes vi er ærgerligt. For ligeså vigtigt det er at tænke sig om, lige så vigtigt er det at handle. Vi kan godt li’ at tænke på os selv som en gravemaskine, der ikke er for fin til at tage fat og rent faktisk få flyttet noget. Det giver en vis tilfredsstillelse. Og, nåh ja, så skaber det resultater.

Kontakt os

Vi hører gerne fra dig, hvis du har lyst til at høre mere.

Vallensbæk Torvevej 9
DK-2620 Albertslund