fbpx
Back To Top

En legende forlader Republica efter 56 år for at starte nyt job

”Can’t Buy Me Love”, sang The Beatles i 1964. Samme år blev Pia Kihlberg ansat og beviste det modsatte. Med hende som trivselschef er der i mere end fem årtier blevet uddelt kærlighed. Mildt og forstående, men også råt for usødet. Nu er det slut. Pia har trukket stikket. Hun skal videre.

Den sidste dag på Republica bliver også den første i Pia Kihlbergs nye liv. Det passede ikke damen at gå på pension, og det er der uden tvivl mange, der kommer til at nyde godt af. Hun er blevet medlem af Røde Kors’ bestyrelse i Roskilde. Ønsker at arbejde med voldsramte kvinder, skal være aktivitetsleder for de frivillige patientstøtter på Roskilde Sygehus og har også tilbudt sin hjælp på hospice.

Hun har været ansat på Republica, næsten lige så længe som bureauet har eksisteret. Oplevet et utal af ledelsesformer. Mødt store dele af branchens folk, idet mange på et eller andet tidspunkt har haft sin gang i Albertslund. Så hvem kender ikke Pia? Tiderne har skiftet, men i et hvilket som helst stormvejr har Pia blot studset pagehåret endnu en gang og har stået fast. Nærmest på lige fod med gårdens fundament. Men nu rokker det altså lidt. Pia skal forlade os, og vi vil gerne invitere til en festlig afslutning. For når det gælder fest, har Pia heller aldrig ligget på den lade side.


Kom og ønsk Pia held og lykke i hendes næste job fredag den 26. juni kl. 15-17.

Tilmeld dig på reception@republica.dk


Grundet Corona er tilmelding nødvendig.

Pia Kihlberg