fbpx
Back To Top

Privatlivspolitik GDPR

 

 

Privatlivspolitik for Republica A/S

Privatlivspolitikken gælder for indsamling og brug af personoplysninger for Republica A/S. Nedenfor kan du læse hvornår og hvordan, vi behandler dine data, og hvem dine data bliver overdraget til. Alle dine data bliver behandlet fortroligt og sikkert.

 

1. Generelt

1.1. Denne politik om behandling af personoplysninger (“privatlivspolitik”) beskriver, hvorledes Republica A/S (“os”, “vores”, “vi”) indsamler og behandler oplysninger om dig.

1.2. Privatlivspolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via Republica’s hjemmeside, republica.dk (“hjemmesiden”).

1.3. Republica A/S er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Republica A/S kan ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 15.

2. Formål, indsamling og behandling af personoplysninger.

Hvilke personoplysninger indsamler vi til hvilke formål og retsgrundlaget for behandlingen.

2.1. Hjemmesiden

Når du besøger hjemmesiden, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af hjemmesiden, fx om hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på hjemmesiden, din IP-adresse, herunder din netværkslokation og informationer om din computer.

Formålet er at optimere brugeroplevelsen og hjemmesidens funktion samt foretage målrettet markedsføring, herunder retargeting via Facebook og Google. Denne behandling af oplysninger er nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre hjemmesiden samt vise dig relevante tilbud.

2.2. Nyhedsmail

Når du tilmelder dig vores nyhedsmail via. hjemmesiden, behandler vi nedenstående data:

E-mailadresse, navn, jobtitel og virksomhedsnavn.

Vi behandler og gemmer dine data ud fra dit samtykke til at modtage vores nyhedsmail. Derudover bruger vi din e-mailadresse til at danne en generisk profil for at måle statistik på åbnings- og klikrate på vores nyhedsmail.
Dine data vil blive gemt, så længe du er tilmeldt vores nyhedsmail.
Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage ved at klikke på linket nederst i nyhedsmailen, klikke her eller benytte kontaktoplysningerne i pkt. 15.
Dine data vil blive overført til vores CRM-systemudbyder, hvor vi vil beholde dem, så længe vi har en berettiget kommerciel interesse i dig som en potentiel kunde.
Hvis du ønsker, at dine data bliver slettet hos vores CRM-systemudbyder, skal du tage kontakt til os. Se pkt. 15.Vi bruger Mailchimp til håndtering af e-mails se pkt. 3.3.

2.3. Rapporter og materialer

Når du downloader rapporter eller materialer fra vores hjemmeside eller sociale kanaler som LinkedIn og Facebook, accepterer du samtidig, at vi må tage kontakt til dig for at bekræfte modtagelsen og besvare spørgsmål hermed. Du accepterer endvidere, at vi fra tid til anden må kontakt dig på tværs af medier som telefon, mailadresse og sociale medier med henblik på at markedsføre vores services og ydelser. I den forbindelse oprettes du automatisk som abonnent på vores nyhedsmail og dine data overføres således til vores CRM-systemudbyder – for mere information se pkt. 2.2.

2.4. Kontaktformular

Når du udfylder kontaktformularen på vores hjemmeside, giver du tilladelse til, at Republica må kontakte dig for besvarelse af din henvendelse

og endvidere sende informationer vedrørende nye tiltag samt tilbud fra Republica omhandlede vores services og ydelser.
Dine data vil blive overført til vores CRM-systemudbyder, hvor vi vil beholde dem, så længe vi har en berettiget kommerciel interesse i dig som en potentiel kunde.
Hvis du ønsker, at dine data bliver slettet hos vores CRM-systemudbyder, skal du tage kontakt til os. Se pkt. 15.

2.5. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

 

3. Modtagere af personoplysninger

3.1. Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift og forbedringer af hjemmesiden, målrettet markedsføring, herunder retargeting. Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks behandler data, som vi er dataansvarlig for. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.

3.2. En af vores databehandlere, Google Analytics v/Google LLC er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45. Kopi af Google LLC’s certificering kan findes her

3.3. Til håndtering af vores nyhedsbrev, benyttes databehandleren MailChimp.
En kopi af deres certificering kan findes her

 

4. Dine rettigheder

4.1. Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder. Se pkt. 5.pkt. 13.

 

5. Indsigtsretten

5.1. Du er til enhver tid berettiget til at anmode os om indsigt i blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.

5.2 Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til dpo@republica.dk. Du kan blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

 

6. Retten til berigtigelse

6.1. Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret. For kontaktoplysninger se pkt. 15

7. Retten til sletning

7.1. I visse tilfælde har du ret til at få alle, eller visse af dine personoplysninger, slettet af os. Fx hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, fx for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.

8. Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring

8.1. Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger vi behandler om dig, ikke er korrekt

9. Retten til dataportabilitet

9.1. Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format, og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

10. Retten til indsigelse

10.1. Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring.

10.2. Du har endvidere til enhver tid ret til, af grunde der vedrører din personlige situation at gøre indsigelse mod den behandling af dine personoplysninger, som vi foretager på grundlag af vores legitime interesser jfr. pkt. 2.1

11. Retten til at tilbagekalde samtykke

11.1. Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på dpo@republica.dk.

12. Retten til at klage

12.1. Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.

13. Sletning af persondata

13.1. Oplysninger indsamlet om din brug af Hjemmesiden jfr. pkt. 2.1. slettes senest, når du ikke har gjort brug af hjemmesiden i 1 år.

 

14. Sikkerhed

14.1. Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

14.2. Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

 

15. Hvem er vi, og hvordan kommer du i kontakt med os?

Republica A/S er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via hjemmesiden.
Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne privatlivspolitik, eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder beskrevet fra pkt. 4 til pkt. 13, kan du kontakte os her:

 

Republica A/S
Vallensbæk Torvevej 9
2620 Albertslund
Tlf. nr.: +45 88 38 30 30.
E-mail: dpo@republica.dk.