fbpx
Back To Top

Amager Ressourcecenter – CopenHill

Københavns nye vartegn, CopenHill, er netop åbnet. Men hvordan kan det egentligt lade sig gøre at skabe en skibakke oven på et kraftvarmeværk? Få svaret og se, hvordan Republica har hjulpet Amager Ressourcecenter med at formidle det spændende projekt.

Baggrund

Da Amager Ressourcecenter skulle bygge et nyt forbrændingsanlæg, var ambitionen at skabe en bygning, der ikke blot kunne producere energi – men også fungere som et rekreativt tilbud og et vartegn for København. Resultatet blev en skibakke og en cafe på toppen af den 85 meter høje bygning, hvorfra du kan se ud over hele hovedstaden.

Amager Ressourcecenter ønskede at få hjælp til at formidle det storstilede projekt – både for at informere borgerne og for at synliggøre de kommercielle muligheder for potentielle erhvervspartnere.

Løsning

For at kommunikere det nye spændende projekt, der blev døbt CopenHill – eller i folkemunde Amager Bakke – skabte vi et interaktivt website med udvikling af frontend, UX Design og 3D-elementer. Undervejs som det 6-årige byggeprojekt skred frem kunne du her blive klogere på det imponerende bygningsværk. Dermed kunne både interesserede borgere, erhvervsdrivende og andre parter undersøge den tekniske og rekreative del af den nye bygning – og kort sagt finde ud af, hvordan det i praksis kan lade sig gøre at bygge en skibakke på et bjerg af genanvendeligt skrald.

Medier

Som en del af Republicas løsning for Amager Ressourcecenter udviklede vi følgende elementer:

  • Grafisk 3D-repræsentation af Amager Ressourcecenter
  • Et interaktivt website med udvikling af frontend, UX Design og 3D-elementer
  • En informationsfolder

Oplev sitet og dyk ned i historien her: https://www.a-r-c.dk/amager-bakke